Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Fritidslokal & Bastu på Timotejvägen 13

Ingången till fritidslokalen och bastun ligger i passagen till radhusen vid Timotejvägen 13, vid vändplanen. 
Lokalen har stolar, bord, ett litet (men fullt utrustat) kök, hall, två toaletter, bastu, dusch och omklädningsrum.

Hyra av fritidslokalen

Vid barnkalas hämtar man nyckeln samma dag som kalaset äger rum och lämnar sedan tillbaks den samma kväll. När du hämtar nyckeln betalar du 350 kr.

Vid vuxenfester betalar 500 kr när du hämtar nyckeln kvällen innan festen. Nyckeln skall sedan lämnas tillbaka senast dagen efter festen, när allt är städat och diskat. 

Notera att inga tonårsfester tillåts i lokalen.

Extra kostnader

Om nån städar dåligt slår sönder nåt eller inte sköter sig, får man betala för det. Vi hoppas självklart att alla försöker att vara så aktsamma som det går när man har fester och andra tillställningar.

Bokning

Boka fritidslokalen och bastun gör du av Solveig Mattsson. Kontakta Solveig vardagar mellan kl.18.00-20.00 på telefon 073 692 27 95.

Antal personer i lokalen

Om man har fest ryms det max 40 personer, om man har ett möte går det in 50 personer.

Övriga regler vid bokning

För att inte grannar ska bli störda måste den som hyr lokalen tänka på att efter kl. 22.00 måste hänsyn tas när det gäller musik och dylikt.

Om man ställer ut marschaller vid dörren så måste man ha något underlag så att inte stearin rinner ut på marken.

Den som hyrt lokalen ansvarar för att lokalen och andra områden som påverkats iordningsställs och städas efter nyttjandet.

Golvet är specialbehandlat, vilket innebär att man måste använda de rengöringsmedel som står i städskåpet för att inte golvytan skall förstöras.

Fritidslokal

» Klicka här för att se bilder från lokalen  

Hyra av Bastu

Bastun ligger i samma lokal som festlokalen vid Timotejvägen 13. De kvällar som fritidslokalen är bokad, är bastun stängd. Kostnaden att hyra bastun är 50 kr per gång och du kan då nyttja bastun en hel kväll (3 timmar). Används bastun efter 3 timmar debiteras 50 kr för varje påbörjad timme.

Den som hyrt bastun ansvarar för att bastun iordningsställs och städas efter nyttjandet, så att den lämnas ren och fräsch.

» Klicka här för att se bilder från bastun