Ridhästens Samfällighetsförening, Rotebro

Samfällighetsavgiften

Harmonicentrums logotypBudgeten som ligger till grund för samfällighetsavgiften presenteras av styrelsen på årsstämman. Det är sedan stämman - de medlemmar som deltar  - som godkänner budgeten och därmed avgiften till samfälligheten. Aviseringen av avgiften sker kvartalsvis.

Avgifter år 2019
2-planshus 2637:- kr/mån
3-planshus 2951:- kr/mån

 

Harmonicentrum Sverige AB är föreningens ekonomiska förvaltare.

För att nå Harmonicentrum ang. din samfällighetsavgift (autogiro, frågor, avier etc) så kontaktar du Harmonicentrum på telefon: 08-544 840 30 eller via epost: ridhasten@harmonicentrum.se.

Du som medlem i samfälligheten anmäler själv till Harmonicentrum om du vill få avierna per post, e-post eller via autogiro. Att få avierna per post kostar 50:- per avisering.

Autogiro

Den som vill ha sina avgifter via autogiro fyller i autogiroanmälan och postar den till Harmonicentrum:

Harmonicentrum Sverige AB
Bergtorpsvägen 43A
183 64 Täby
08-544 840 30

Sänd gärna även via mail ifall att posten inte kommer fram (Harmonicentrum behöver dock originalet med namnunderskrift).
Efter Harmonicentrum tagit emot den går anmälan oftast igenom inom 1-2 veckor hos banken.
Redan aviserade hyror kommer inte dras via autogiro utan det är först vid nästa avisering som autogirot kommer börja gälla. Har det precis gjorts en avisering, tar det ytterligare ett kvartal innan autogirot kommer att fungera. Om det ändå inte fungerar efter genomgången process så är det något hos anmälarens bank som behöver ses över.